Träffa vår nya VD!

Ebba Albråten
2019-02-07

Träffa vår nya VD

Säg hej till vår nya VD, John John Tengberg! Vi passade på att ställa honom lite frågor om vad han bland annat tänker framåt med Påmind, och vad han skulle ta med sig till en öde ö.

När började du jobba på Påmind?
Jag började på Påmind i mitten av november i år, så har varit här nu i lite mer än en månad. Precis lagom för att hunnit bli varm i kläderna och börja blicka framåt ordentligt!

Varför valde du att börja på Påmind?
Jag kände igen mig mycket i kundfrustrationen, och kände att Påmind faktiskt har en chans att på riktigt förändra en bransch på ett positivt sätt. Ett sätt som är mer humant där relationen mellan kund och leverantör är i fokus för att bygga ömsesidig lojalitet.

Hur började din resa till att du hamnade här på Påmind?
De senaste 5 åren har jag jobbat som management konsult med särskilt fokus på digital innovation och produktutveckling, men då mest med storföretag. När chansen dök upp att få hoppa till ett litet bolag där allting sker mycket snabbare och det finns en oerhört stark vision att förbättra människors vardag kände jag att jag var tvungen att testa. Och än så länge så blir det bara mer och mer spännande för varje dag som går, finns så otroligt mycket värde att skapa!

Vad har du för tankar framåt för Påmind?
Påminds ursprungsidé om att lojalitet skall löna sig tycker jag är en oerhört stark idé, som jag tror att nästan alla håller med om. Framåt ser jag att vi fokuserar ännu mer på detta, men också öppnar för nya sätt att arbete med lojalitet i en bredare mening. Det i sin tur kommer leda till många nya funktioner framåt som vi tycker känns oerhört spännande och kul!

5 snabba frågor:

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Tänddon, en kastrull och boken The Knowledge. Värme, tillgång till rent vatten och en instruktionsbok för att återbygga civilisationen.

Din första tanke när du tittar dig i spegeln på morgonen?
Att jag borde sätta på mig linserna

Favoritland utanför för Sverige?
Indien

Vad tittar du på eller läser du just nu?
A little history of the world – en fantastisk bok egentligen skriven för barn, men som fungerar minst lika bra för vuxna.

Favoritrestaurang?
Kvartersrestaurangen Daphne’s (i Stockholm)