CRM Coordinator - heltid eller deltid

Om oss

Påmind är ett litet bolag med ett team som tycker att det är kul att arbeta tillsammans. Man kan verkligen känna start-up-känslan på kontoret där alla i teamet kommer med sina ideer och är med och bidrar till företagets utveckling. Att jobba på Påmind ska vara kul och utvecklande för alla som är med i teamet.

Påmind sätter sig emot att den lojala kunden, som tuggat på i flera år hos samma mobil-, försäkring- och elbolag betalar mer än nya kunder för exakt samma tjänst. Vi har därför byggt en produkt som omförhandlar våra användares avtal hos deras leverantörer, så de slipper byta bolag för att få en schysst deal.

Rollen

Du kommer att vara en del i vårt CRM team där du ansvarar för att att användarupplevelsen blir outstanding! Rollen bygger främst på kommunikation via mail och samtal, där din uppgift är att se till att våra användare får den bästa dealen på sitt avtal genom att förhandla med kundens leverantörer. En stor del av din tid kommer att gå till att kommunicera och bygga relation till de bolag vars kunder använder Påmind. Du kommer även hantera de kundcase som kommer in till vårt CRM-system och hantera kundinformation och erbjudanden som registreras i systemet.

Kvalifikationer

  • Du behöver vara serviceminded och driven
  • Gärna jobbat med service tidigare
  • Hög nivå i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt
  • Du är inte rädd för att plocka upp telefonen och ta samtal
  • Ett plus är om du tidigare har jobbat i Salesforce Desk

Det viktiga för att passa som CRM Coordinator hos oss är att du har rätt inställning. Vi värderar personliga egenskaper högre än relevant utbildning eller tidigare erfarenhet.

Hur vi jobbar

Vi är ett motiverat team som jobbar tillsammans mot våra mål. Som en del i teamet får du chansen att vara med i flera spännande projekt under 2019. Vi har en stark sammanhållning och vi har kul på jobbet. Trots att vi är uppdelade med olika arbetsuppgifter jobbar vi ofta tillsammans i workshops som en grupp.

Vi erbjuder dig

Utvecklingsmöjligheter med stort U. Du kommer in ett skede där bolaget växer så att det knakar. Hos oss får du chansen att vara med på en resa i ett bolag från 0 till 100. Möjligheterna är oändliga! Trevligt och fräscht kontor på WeWork ovanpå Gallerian.

Tycker du att Påmind låter spännande?

Skicka gärna ett mail med ditt CV till jobb@pamind.se, så hör vi av oss!