Fullstack­utvecklare

Om oss

Påmind är ett start-up som sätter sig emot att den lojala kunden, som tuggat på i flera år hos samma mobil-, försäkring- och elbolag betalar mer än nya kunder för exakt samma tjänst. Vi har därför byggt en unik produkt som omförhandlar våra användares avtal varje gång ett avtal är på väg att löpa ut, så den lojala kunden slipper byta bolag för att få en schysst deal.

Vi har lanserat en betaversion av produkten och med de lärdomar vi har dragit från den bygger vi nu ett nytt system från grunden.

Rollen

Vi söker en fullstackutvecklare till vårt utvecklingsteam. Vi är idag sju utvecklare i teamet och behöver bli fler. Som utvecklare hos Påmind kommer du att kunna påverka hur produkten ska utformas tillsammans med andra duktiga utvecklare. Vår stack består av C#, Entity Framework och MSSQL för backend, och React (JavaScript) för frontend.

Kvalifikationer

  • -Goda kunskaper i C# och Javascript
  • -Erfarenhet av React och API-utveckling

Högskoleutbildning är ett plus, och det är även erfarenhet av .NET Core, containerteknik (t.ex. Docker), DevOps-processer.

Vi erbjuder dig

Du kommer in i ett skede där bolaget växer så att det knakar. Hos oss får du chansen att vara med på en resa i ett bolag från 0 till 100. Vi sitter i ett trevligt och fräscht kontor på Luntmakargatan, centralt i Stockholm city.

Tycker du att Påmind låter spännande?

Skicka gärna ett mail med ditt CV till jobb@pamind.se, så hör vi av oss!