Vad kostar Påmind?

Just nu erbjuder vi dig att prova Påmind helt gratis. Vad väntar du på?

Prenumerera på erbjudanden från dina bolag

Alla dina befintliga vardagsavtal går enkelt att lägga till för bevakning och hanteras automatiskt, vi hjälper dig i dina förhandlingar så att du får chans till en bättre deal. Du blir meddelad när vi har fått fram ett bättre pris eller villkor på något av dina avtal. Du kan enkelt tacka ja eller nej till erbjudanden inne på ditt konto.

Hur tjänar Påmind pengar?

Påmind får till skillnad från andra aktörer ingen provision från bolagen. På så sätt kan vi garantera dig som kund att vi alltid är neutrala och att vi alltid står på din sida. Detta gör oss unika. Istället kommer vi framöver ta ut en liten avgift när du väljer att acceptera ett erbjudande; men endast när vi sparar pengar åt dig. Påmind kommer aldrig vara en dålig affär.

Skapa konto
Tryggt smart smidigt påmind.se

Tryggt. Smart. Smidigt.

Med Påmind kan du prenumerera på bättre avtal med bättre priser och bättre villkor. Helt automatiskt och utan några som helst krav på dig som kund.

Om tjänsten

När kommer Påmind börja ta betalt?

Längre in på 2019 kommer vi att börja ta ut en liten avgift när du väljer att acceptera ett bättre avtal. Men endast när vi sparar pengar åt dig. Påmind kommer aldrig att vara en dålig affär. Vi kommer att meddela dig när vi börjar ta betalt, och du som kund kommer aldrig att behöva betala något utan att acceptera våra betalningsvillkor.

Vad ingår i Påmind just nu?

Omförhandling av befintliga avtal

Automatisk bevakning av dina avtal

Erbjudanden på dina avtal

Översikt över månadskostnader

Automatisk bevakning av rabatter

Påminnelse när avtal löper ut

Vanliga frågor

Vad händer om jag inte vill ta del av prissänkningen?

Om du inte vill ta del av prissänkningen som presenteras så klickar du på ”Inte intresserad”, du betalar ingenting och ditt avtal löper då på som om inget har hänt.

Mer FAQ

Lojalitet ska löna sig

Slut på att nya kunder får alla bra erbjudanden! Påmind är tjänsten som håller koll på dina avtal. Vi hjälper dig till bättre villkor och priser hos dina bolag.

Om tjänsten

Mer om Påmind

No more prishöjningar!

Du ska inte behöva byta bolag varannan månad, flörta med telefonförsäljaren eller sälja din själ för att få drägliga priser.
Skapa konto