Vi är din röst gentemot de stora bolagen

Det ska inte behöva vara krångligt att hålla koll på sina vardagsavtal. Man ska inte heller behöva betala ockerpriser för sina tjänster. Marknaden kan vara svårnavigerad och stundvis orättvis, och som konsument är det svårt att göra sin röst hörd gentemot de stora bolagen.  Påmind grundes 2016 av Mikael Nachemson som med slagorden "Lojalitet ska löna sig" fortsatt kämpar för en jämnare spelplan mellan kunder och bolag.

Det är dags för en rättvis och schysstare marknad

Vår vision är en marknad där alla konsumenter kan känna sinnesro gällande sina avtal. Vi kämpar för att du som kund ska kunna luta dig tillbaka och känna dig trygg med dina avtal, att du har rätt avtal för dig och att du får valuta för pengarna.  Vi vill sätta punkt för smyghöjningar och känslan av att bli lurad.  

I längden vill vi bidra till en marknad där alla leverantörer är sitt bästa jag med rätt möjligheter och verktyg för att kunna bygga långsiktiga relationer. På det sättet vill vi verka för en bättre och schysstare marknad. En marknad som uppmanar till ökad transparens, långsiktighet och rättvisa som gynnar både konsument och leverantör.