Om oss

Vår historia och vision.

Kom igång idag

För en rättvis och krångelfri marknad

Det ska inte behöva vara krångligt att hålla koll på sina vardagsavtal. Man ska inte heller behöva betala ockerpriser för sina tjänster. Marknaden kan vara svårnavigerad och stundvis orättvis, och som konsument är det svårt att få sin röst hörd gentemot de stora bolagen.

Påmind grundades 2016 av Mikael Nachemson, som med slagorden "lojalitet ska löna sig" fortsatt kämpar för att skapa en jämnare spelplan mellan kunder och bolag. Tjänsten bygger på en enkel idé; att man ska kunna få bra villkor på sina vardagsavatal utan att behöva byta bolag. Påmind vill skapa rätt förutsättningar för goda och långsiktiga relationer på marknaden.

Lojalitet ska löna sig

Vi ser idag att nya kunder ofta får bättre villkor och erbjudanden än långsiktiga och lojala kunder. Påmind tycker att det istället borde vara tvärtom! Att byta bolag är krångligt, onödigt och gynnar i slutändan främst mellanhänderna. Det vill vi undvika; det är konsumenterna som ska gynnas.

Vi vet också att det som gynnar kunderna, även gynnar bolagen. En nöjd kund som premieras för sin lojalitet stannar längre hos sina bolag, och bolagen undviker på så sätt att förlora sina kunder till bytessajter. Påmind jobbar mot en rättvis, transparent och krångelfri marknad för vardagsavtal, där alla spelare följer samma regler.

No more

Vi säger “no more” för att vi är trötta på krånglet! Du ska inte behöva plugga nationalekonomi, anställa rådgivare eller offra ett öga i Mimers brunn för att förstå dig på dina vardagsavtal. No more!

Vi säger “no more” för att vi är trötta på telefonköerna! Du ska inte behöva ställa in semestern, fixa kattvakt eller uppfinna en tidsmaskin för att få bra service. No more!

Vi säger “no more” för att vi är trötta på prishöjningarna! Du ska inte behöva byta bolag varannan månad, flörta med telefonförsäljaren eller sälja din själ för att få drägliga priser. No more!

Vill du komma i kontakt med en Påmindare?

Kontakta oss

Jobba hos oss

Påmind är ett spännande nystartat fintechbolag som vill förändra marknaden och göra den mer rättvis för konsumenter och deras leverantörer! Är du sugen på att bli en i gänget och vara med oss på resan?

Jobba hos oss

Det här är Påmind

peace tecken - om tjänsten ikon

Lojalitet ska löna sig

Slut på att nya kunder får alla bra erbjudanden! Påmind är tjänsten som håller koll på dina avtal. Vi hjälper dig till bättre villkor och priser hos dina bolag.

Om tjänsten
tumme upp - om kostnad ikon

Vi står på din sida

Vi tar aldrig provision från bolagen. På så sätt kan vi garantera att vi alltid är neutrala och det gör oss unika. Just nu erbjuder vi vår tjänst gratis.

Om kostnad
sköld och hänglås - om säkerhet ikon

En säker plattform

Dina personuppgifter är alltid säkra hos oss och hanteras enligt GDPR. Vi har inga krångliga bindningstider och du kan avsluta ditt konto när du vill.

Om säkerhet

No more krångel!

Du ska inte behöva plugga nationalekonomi, anställa rådgivare eller offra ett öga i Mimers brunn för att förstå dig på dina vardagsavtal.
Skapa konto idag