Om Påmind och vår vision

Det viktigaste i livet är gratis.
Allt annat kostar.

Du vet såklart vad det viktigaste i livet är. Kärlek. Vänner. Familj.
Att må bra.

Allt det där som är motsatsen till stress och pengar.

Ändå är det lätt att hamna i oro över att betala för mycket för tråkiga saker. Saker som kostar, men som vi måste ha för att livet ska funka. Oro över om du verkligen har det bästa elpriset, eller ett för dyrt mobilabonnemang. Och det tycker vi är alldeles åt skogen.

Vi tycker att de där nödvändiga sakerna ska funka på samma sätt som alla viktiga relationer: med en gemensam ambition om att relationen ska vara schysst! Därför startades Påmind. För att hjälpa dig att få de avtal du ska ha för bolån, försäkringar, bredband, mobiltelefoni och annat vi måste ha. Och att du precis som i alla relationer ska känna dig uppskattad och rättvist behandlad så att du vill stanna kvar. Stora leverantörer glömmer lätt att du som kund vill ha bekräftelse, och inte bli tagen för given. Och du ska inte behöva ägna tid och energi åt att få det du har rätt till från de stora leverantörerna.

Det är därför vi finns, och därför vi heter just Påmind. För att både du och leverantörerna ska komma ihåg det som är viktigt.

Holding hands

Vi som jobbar på Påmind

Fredrik Dahlbo

Business Development Manager

Henrik Ebeling

CTO

Emanuel Persson

Head of Customer Success

Mikael Nachemson

Chairman & Chief Collaboration Officer

Daniel Revesz