Tillbaka till bloggen

Äntligen! Nu finns Påmind som app.

Missa aldrig ett erbjudande med vår nya app! 

Vi på Påmind brinner för att du som kund ska få schysstare villkor på dina vardagsavtal på ett enkelt sätt, utan att du ska behöva krångla med att byta bolag. För att göra det ännu enklare att hantera sina avtal har många efterfrågat en app, och vi är därför väldigt glada över att kunna meddela att vi nu lanserar vår app både för iOS och Android! 

Med appen kan du luta dig tillbaka, på riktigt. När du använder appen kan du vara säker på att du inte missar chansen till schysstare villkor på dina avtal. Med appen får du smidiga notifikationer så du inte missar erbjudanden eller uppdateringar från dina bolag. Samtidigt blir det ännu enklare för dig att logga in och svara på erbjudanden. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka på riktigt.

I övrigt skiljer sig inte appens utseende så mycket från hur ditt Påmindkonto ser ut idag. Du har fortfarande samma enkla översikt över alla dina avtal, information om i vilken status avtalen befinner sig i, och när det är dags för omförhandling.

Appen är gratis att ladda ner och du hittar den för iOS här och för android här.

Vilka funktioner vill du se i Påmind? 

Vi jobbar stenhårt varje dag med att förbättra tjänsten och med kommande lanseringar av nya funktioner, som exempelvis nya avtalstyper. Vi vill därför gärna veta vad du som användare tycker att vi borde fokusera på! Har du förslag på funktioner som du tror kan göra tjänsten ännu bättre? Skicka gärna in dina förslag till: feedback@pamind.se. Tack för din feedback! 

Fortsätt läsa

Så får du dina pengar att räcka under sommaren
Läs mer
Vilka är lojala kunder?
Läs mer

Mer om Påmind

En säker plattform

Påmind använder samma säkerhetsåtgärder som de större bankerna. Användaren skapar konto med BankID och fullmakten förseglas genom Scrive.

Prenumerera på bättre avtal

Just nu erbjuder vi tjänsten gratis. Vi tar ingen provision från leverantörer.